نشرت تحت تصنيف المطبخ، رمضان فى مطبخ سيدتى

الملوخيه كيف اجمدها لرمضان؟؟؟(الجزء الثالث)

نقطف الملوخية ونغسلها ونتركها تنشف اوتجف شوية
وبعدين نضعها فى اكياس على حسب الطبخة دة طريقة

 

الطريقه التانية
بعدما تجف نكون محضرين مية مغلية على النا ر ونضيف لها ملح
ونضع الملوخية 3 ثوانى ونطلعها على مصفى تحت المياة على طول
نسيبها تتصفى ونضعها فى الكياس على اد الطبخة

وفية طريقة تالتة
بعد ما تغسليها تخرطيها وتكونى مجهزة شوربة وتقلبى فيهالشوربة
وتحطيها فى اكياس على ادالطبخة برضه

 

اترك رد

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

شعار وردبرس.كوم

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   /  تغيير )

Google photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google. تسجيل خروج   /  تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   /  تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   /  تغيير )

Connecting to %s