نشرت تحت تصنيف مطبخ الشيف ميفى

الحمام الكداب من مطبخ الشيف ميفى

الحمام الكداب بالصور و الخطوات
اولا هو اسمه الكداب لانه شبه الحمام
*وراك او صدور مخليه.انا هنا عملا وراك لانى مش بحب الصدر

خلى عظم الورك سهل جدا
ونتخلص من عظمة الفخد اولى وهى الحوض تقريبا
للدجاج

ه ثم نمشى مع عظمة الساق بالسكين وقد نزيح بيدنا معها وبطرف السكين نتخلص من اللحم الذى حول الفخذ
ثم نكسر هذة العظمة تاركين المفصل الاخير للمنظر حوال عقله ونصف من الاصبع 00

وبعدين بتفردى الورك وتفتحى اللحم بتاعه بالسكينة


*نتبلها بملح وفلفل

 


نعمل خلطة رز زى رز الحمام بالظبط(رز +بصل+ملح +وفلفل)
ونسويه نص سوى على النار.لان الفراخ بتستوى بسرعه

 


نفرد الورك ونحشيه بالارز بس مش كتير يادوب معلقه ونقفلها بالخله من كل الجوانب.لو معندناش خله هنعمل ايه.هنلفها الاول باسترتش وبعدين فويل

 


فى طاسة هنحط شوية زيت ونشوح فيها الحمام الكداب ربنا يسامحه ههههههههه

 


نكون محضرين حله فيها ماء مغلى وبصلايه وورق لورى وحبهان وننزل الورك فيها.مش بياخد سوى كتير خالص ااقل من الفراخ العاديه كمان .بس اهم حاجه نكون سوينا الرز نص سوى

 


دى بعد مااتسلقت..فى طاسه وشوية زيت ونحمرها وممكن كمان نحمرها فى الفرن

 

 

 


يقدم مع ارز حبة وحبة او مكرونة

 


وصحتين على قلبك حبيبتى

اترك رد

إملأ الحقول أدناه بالمعلومات المناسبة أو إضغط على إحدى الأيقونات لتسجيل الدخول:

شعار وردبرس.كوم

أنت تعلق بإستخدام حساب WordPress.com. تسجيل خروج   /  تغيير )

Google photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Google. تسجيل خروج   /  تغيير )

صورة تويتر

أنت تعلق بإستخدام حساب Twitter. تسجيل خروج   /  تغيير )

Facebook photo

أنت تعلق بإستخدام حساب Facebook. تسجيل خروج   /  تغيير )

Connecting to %s